keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Päivä Kölnissä :)

 Tässä olis nyt postaus Kölnin reissuta :)

 Meltiin Kölniin junalla, matka kesti noin yks ja puoli tuntia se meni aika nopiasti ku oltiin Amandan kans niin täpinöissä ku haaveltiin siitä että millasia vaateputiikkeja siellä mhtaa olla :P Meidän reissu porukkaan kuului mun ja Amandan lisäks Markus Lisa  ja Joonas.

                                                                                    Tässä oltiinki jo kölnin rautatieasemalla

           Ekana mentiin kattomaan Kölnin tuomiokirkkoa. Se oli tosi iso ja hienon näkönen!!

 Siellä kirkon ulkopuolella oli iso aukio jota ympäröi rakennukset, ravintolat ja vaateliikkeet. Aukiolla oli jo tosi paljon porukkaa jo aamusta. Siellä oli kans yks polttari porukka joka möi ruusuja saadakseen juomarahat illaks. Mun Saksalaisperheestä Joonas lupas ostaa siltä pottari porukalta ruusun jos se sulhanen kantais mut tai Amandan kirkon portaat ylös, tuossa vaiheessa me oltiin Amandan kans ihan tietämättömiä että mitä tulee tapahtumaan  ja sitte ne arpo meistä että kumman ne kantaa. Ne  arpo mut ja olin sillaan että onko ne tosissaan mutta niin vaan se pikkunen sulhanen kanto mut sinne kirkon juurelle :D Se oli hassua!!!

 Seuraavaks suunnattiin ostoskadulle! Se oli kiva ku kaikki vaate liikkeet sijaisti oikestaan yhden kasun varrella! Täällä se koko päivä sitte oikiastaan meniki :D!! Käytiin loppupäivästä Kölnissä virtaavan joen varrella missä oli ihanaa puistoaluetta jossa ihmiset oli piknikillä ja muuten vaan loikeilemassa ja hengailemassa. Siinä lähistöllä oli myös paljon ravintoloita. Meidän oli tarkotus kattoa semmonen ilotulistus tuolla puistossa mutta sitte ei jaksettukkaan oottaa että se alkaa ja alettiin pikku hiljaa lähetä kohti rautatieasemaa :)


                                                                                          Semmonen päivä se :)
Mun mielestä tää ykspäivä riitti ihan hyvin Kölnissä seikkailemiseen  ja se oli tosi kiva kaupunki ja siellä oli aika helppo liikku tai no me nyt oltiin aika lailla vaan siinä ostos kadun varrella :D Luultiin Amandan kans et oltais löydetty enempi vaatteita sun muita, että se nyt oli vähän harmi ku ei niin hirveesti mitään löydetty, muuta jotain kuiteski :P

                                                                                                       -IidaEi kommentteja:

Lähetä kommentti