maanantai 6. toukokuuta 2013

Enään alle viikko!!

 Eilen vasta uskalsin ekaa kertaa lukea äitin ja isin ja mun siskon kirjeet mitä ne oli sujauttanu mun laukkuun mun tietämättä sillon ku lähin suomesta :D Huomasin kyllä ne laput meilkein heti ku tänne perille pääsin, mutta en uskaltanu lukea niitä ettei heti tulis tippalinssiin! Nyt eilen ku luin ne laput ni tuli semmonen fiilis että ihanaa ku kohta pääsee takasi kotiin ja näkee kaikki rakkaat ihmiset <3 Mutta toisaalta taas tiedän sen että ku oon ollu vähän aikaa Suomessa ni kaipaan tänne, Eli nyt pitää nauttia näistä ihanista päivistä täysillä!

 Tää kuva on meidän terassilta, eilen loikoilin täällä ekaa kartaa koska pitkästä aikaa täällä oli kakskyt astetta lämmintä ja tällä hetkelläki löhöän täällä auringossa ja tänäänki pitäis tulla tosi lämmin päivä! (8

Eilen käytiin mun perheen vanhempien kans jossain kylässä jossa on vähän niinku joku alkoholitehas ja siellä oli avoimet ovet. Ne oli tavallaan niinku jotku markkinat siellä oli paljon kaikkia maistiasia ja sitte sai ostaa niitä tuotteita, sitte siellä oli joku kokki tekemässä ruokaa ja se teki kaikille semmosia ruoka pikkuannoksia. Se oli ihan mukava tapahtuma tämmöselle aurinkoiselle sunnuntaipäivälle! 8)


Tänään mennään amandan kaa yllätys yllätys maanantaishoppailulle Siegeniin nyt olis takotus ostaa pääosin tuliaisia :) Ja sitte sen jälkeen mennään syömään johkain ravintolaan ja sinne tulee meidän saksalainen opettaja joka on auttanu meitä tässä reissussa ja sitte me kaikki kolme suomalaista ja sitte nää saksaiset kenen luona ollaan asuttu ja sen jälkeen vietään mun perheen nuorimman pojan 15.v synttäreitä :) mukava päivä tiedossa!!

                                                                                                -Iida

2 kommenttia:

  1. Siis ihan oikeestikko onko sulla enaan alle viikko jaljella siella =O Hetku oisit viime viikolla lahteny =O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Aika menee liian nopsaa mutta toisaalta hyvä ;) nyt ku säki tuut pian suomeen <3

      Poista